Det rör på sig

Hänt mycket sedans vi uppdaterade här.

Jag och Paw hann iväg på en välbehövlig sista minuten till Fuerteventura, en vecka med underbart väder var bra för själen efter en kall vinter.

Flex startade på Momarken men efter fyra omstarter så var dagen förstörd och han blev alldeles för het i loppet, vi laddar nu om för Bergsåker 11 April med honom.

Nya hästar in i stallet: Super Lux, Kallis Tooma, Let’s Go Tooma, Mikko Tooma och Merle Tooma

Hästar ut ur stallet: Väskinge Tora

Då vi ett längre tag väntat på att Dalatravet Rättvik ska ta prover på stallet på banan så har några hästar flyttat tidigare än planerat till gården i Arvika (hästarna det gäller är ägarna meddelade att de är flyttade). Efter lång väntan på provet som ännu inte blivit gjort så ska vi nu få byta stall och kommer från 1a april att ”dela” stall med Kajsa Frick. Det känns som en lättnad och ska bli kul nu när tävlingssäsongen på Rättvik drar igång.

!!!!Kickoff för hästägare på Marknadstravet i Rättvik 4e Maj!!!!

Mer info om den dagen kommer inom kort men lägg gärna in datumet i kalendern. Tanken är att någon av tvååringarna kommer gå premie och några kommer att köras/visas efter önskemål samt att stallet kommer ha några starthästar ut?

Från 1a April blir jag sambo med Paw i Mangskog/Arvika vi kommer samköra våra stall och Bibbi Blom kommer ansvara för stallet i Rättvik och jag eller Paw kommer vara i Rättvik två dagar i veckan för fortkörning och för att se över allt. Vi tror att vi har fått ihop ett vinnande koncept och framtiden ser ljus ut?

??Glad påsk??

De flesta tar påskledigt men inte vi. Idag är det Eskilstuna som gäller, imorgon lördag är det fortkörning på banan med ett gäng och på söndag är det V75 på Romme??☀️