Om oss

Stall Nathalie Blom bedriver i huvudsak sin verksamhet utifrån stallet vid Rättviks travbana men har även hästar i stallet hemma på gården i Backa Rättvik, som ligger 2 km nordväst om Rättviks travbana. Det ger hästarna i verksamheten en möjlighet att bo i ett stall som passar respektive häst för tillfället. Det ger även hästarna tillgång till Rättviks rena friska naturnära luft samt lugn och ro. Det ger även närhet till all form av träningsmöjligheter såsom flera mil av skogsvägar av varierande karaktär med höjdskillnader, rakbana finns ute på skogen och vid travbanan samt träning på ovalen vid travbanan. Stallen ligger nära Veterinärklinik för Häst då Rättvikskliniken ligger i anslutning till travbanan. Hästarna får i bästa möjliga mån spendera så mycket tid som möjligt utomhus i  träning och/eller i hagar.

Ansvarig för Stallet är Nathalie Blom, som trots ringa ålder har en flerårig erfarenhet med travhästar på heltid, både som travkusk och montéryttare, både i Sverige och Frankrike. Från årskiftet 2017/2018 innehar Nathalie proffslicens.

Verksamheten har som målsättning att få fram hållbara och snabba hästar med godtagbar seger och platsprocent. Nathalie har som målsättning att som kusk- och montéryttare totalt, tillhöra Svensk Travsport främsta toppskikt.

Medarbetare i stallet är bl a Bibbi Blom (Nathalies mamma)som jobbat med travhästar hos olika travtränare i hela sitt liv. Från januari 2018 kommer en ung talangfull medarbetare jobba i stallet med fokus på träning av unghästarna.

Verksamhetens värdegrunder. Det ska vara roligt med travhästar, för oss som jobbar i verksamheten samt för alla viktiga hästägare och sponsorer som är del i verksamheten. Det vi gör ska ska bidra till godtagbara resultat. Vi vill, Vi gör det med respekt!

   Nathalie Blom

 Bibbi Blom

Här en bild på ett välskapt stoföl efter Krångel som föddes ute i hagen vid vårt stall i Backa, juli 2017. Vi har även viss avelsverksamhet i Stallet. Krångel står till förfogande för avel.
 Vi jobbar för framtiden!

Bloms är en familj som alltid hållit på med trav och som älskar travhästar!