Om oss

Stall Nathalie Blom och Stall Mahony samarbetar med hästar i gemensamma stall i Rättvik och Mangskog/Arvika. Gården i Mangskog har ett stall där främst tävlingshästarna hålls. Stallet vid Rätttviks travbana är främst för unghästarna. Nathalie och Paw är vid stallet i Rättvik ca 1-2 dagar per vecka då de bor vid gården i Mangskog. Bibbi Blom är heltidsanställd och platsansvarig för stallet i Rättvik. Det finns även ett tredje stall vid Nathalies föräldrars gård i Backa Rättvik. Där hålls fölston och hingstar såsom Flex och Krångel.

Det tre olika stallen ger Nathalie och Paw möjlighet att ge hästarna som är i träning en möjlighet att bo i ett stall som passar respektive häst för tillfället. Det ger även hästarna tillgång till Rättviks eller Mangskogs rena friska naturnära luft samt lugn och ro. Det ger även närhet till all form av träningsmöjligheter såsom flera mil av skogsvägar av varierande karaktär med höjdskillnader i både Mangskog och Rättvik. Träning på travbanans oval sker främst i Rättvik men även på Arvika och Färjestad travbana då Nathalie har sin licens på Rättvik med filial i Mangskog/Arvika och Paw vice versa.

Verksamheterna har som målsättning att få fram hållbara och snabba hästar med godtagbar seger och platsprocent.

Nathalie har som målsättning att som kusk- och montéryttare totalt, tillhöra Svensk Travsport främsta toppskikt.

Verksamheternas värdegrunder. Det ska vara roligt med travhästar, för oss som jobbar i verksamheten samt för alla viktiga hästägare och sponsorer som är del i verksamheten. Det vi gör ska ska bidra till godtagbara resultat. Vi vill, Vi gör det med respekt!

  Nathalie Blom

 Bibbi Blom

Här en bild på ett välskapt stoföl efter Krångel som föddes ute i hagen vid vårt stall i Backa, juli 2017. Krångel står till förfogande för avel.
 Vi jobbar för framtiden! #älskatrav